Skip to content

Ansvarsbevidst

Hos Edelskov Bus A/S er vi dedikerede til at tage vores ansvar alvorligt. Vælg os for en pålidelig og ansvarsbevidst transportoplevelse.

Rejsegarantifonden

Edelskovs samarbejde med Rejsegarantifonden sikrer dig tryghed og sikkerhed, når du bestiller din rejse. Vælg Edelskov og rejse med tillid, velvidende at din investering er beskyttet.

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2581

Socialt ansvar

Edelskov Bus A/S vedkender sig et socialt ansvar over for kunder, leverandører og medarbejdere. Vi bygger på grundlæggende værdier som tillid og respekt over for de mange mennesker, som vores virksomhed dagligt er i berøring med.

Sponsorater

Edelskov Bus A/S medvirker som aktiv sparringspartner ved en række arrangementer, som direkte kan kædes sammen med virksomhedens sociale engagement.

Arbejdsmiljø

Vi har en omfattende og klart formuleret arbejdsmiljøpolitik, som sikrer et godt arbejdsmiljø for medarbejderne. Vi forpligter os til kontinuerligt at forbedre samspillet mellem virksomheden og vores medarbejdere gennem sikkerheds- og samarbejdsudvalg, ERFA-grupper, og især gennem en åben og oprigtig daglig dialog.

Back To Top