Kør med Edelskov

_____

Edelskov Bus A/S kan klare alle former for kørselsopgaver indenfor persontransport med turistbus. Vores erfarne medarbejderteam udarbejder gerne løsningsforslag i samråd med dig og din virksomhed tilpasset jeres ønsker og logistikbehov.

Vi har gennem mange år opbygget en stor viden om persontransport og tilbyder vores personlige og professionelle ekspertise og rådgivning.

edelskov_bus
edelskov_minibus

Tilbud på buskørsel

_____

Vi er altid klar til at give en god pris på buskørsel uanset hvilken type kørsel det omhandler.  Vores kompetente medarbejdere sidder klar ved telefonen eller på mail edelskov@edelskov.dk. Du kan også bruge et minut på at udfylde formularen, så svarer vi hurtigt med et tilbud på din forespørgsel. Vi glæder os til at høre fra dig.

Edelskov Bus A/S er altid det rigtige valg, når behovet er en individuel udflugt med bus i såvel Danmark som udlandet. Vi tilbyder den helt rigtige bustype til dine ønsker og behov.

Vores erfarne medarbejdere vil til hver en tid være behjælpelige med inspiration og vejledning, således turen bliver både spændende og interessant.

Når du bestiller en udflugt hos Edelskov Bus A/S, er du sikret en korrekt og personlig håndtering af ordren. Med et moderne bookingsystem og engagerede medarbejdere behandler vi ordren med største omhu og præcision, uanset størrelsen på opgaven.

I samarbejde med Edelskov Grupperejser arrangerer vi erhvervsrejser rundt i Europa.

Når du bestiller en erhvervsrejse hos Edelskov Bus A/S, er du sikret en korrekt og personlig håndtering af ordren. Vores erfarne medarbejdere vil til hver en tid være behjælpelige med inspiration og vejledning, således turen bliver både spændende og interessant.

Vi sørger gerne for forplejning og guideservice i bussen eller booker restaurantbesøg, entrébilletter, færgeoverfarter eller hvad du måtte ønske.

For personlig henvendelse og yderligere information, er du velkommen til at kontakte rejseleder Hans Hansen på telefon +45 3018 9440 eller via email: hjh@hansen.mail.dk

Ved kørsel i forbindelse med konferencer og kongresser er Edelskov Business to Business Service din professionelle sparringspartner. Vi har stor erfaring, når det drejer sig om optimal kørselsplanlægning.

I samråd med dig udarbejder vi løsningsforslag til en transportmodel, der opfylder alle krav til såvel små som store arrangementer. Vi har gennem mange år håndteret store og komplekse kørselsopgaver for erhvervskunder og offentlige institutioner i Danmark og kan derfor trække på vores erfaringer og know how.

Vi tilbyder at håndtere hele arrangementet fra start til slut. Du kan derfor trygt overlade planlægning, logistik og afvikling til vores erfarne team, der med et moderne logistiksystem kan løfte selv de største opgaver. Vi kommer meget gerne til din virksomhed og præsenterer Danmarks bedste produkt inden for netop dette område.

Edelskov er altid din seriøse samarbejdspartner, når det gælder professionel persontransport.

Skal du lave et PR-fremstød, events, præsentere virksomheden eller nye produkter, er vores Business to Business service din professionelle sparringspartner, når det drejer sig om specielle kørselsopgaver.

Ofte er en flot og anderledes bus et godt blikfang, specielt hvis bussen fremtræder i virksomhedens egne farver og logo. Vi kan dekorere og indrette bussen til næsten hvert behov, du måtte have – kun fantasien sætter grænser.

I samråd med dig udarbejder vi løsningsforslag til netop det busroadshow, som du ønsker. Vi har gennem mange år medvirket ved flere roadshows for et stort antal erhvervskunder, modefolk og offentlige institutioner i hele Danmark, og kan derfor trække på erfaring og know how som kun få busselskaber her i landet.

Vi tilbyder at håndtere al kørsel i forbindelse med roadshowet, og du kan trygt overlade planlægning, logistik og afvikling til vores erfarne team. Vi kommer meget gerne til din virksomhed og præsenterer Danmarks bedste produkt inden for persontransport.

Edelskov Bus A/S er altid din seriøse og erfarne samarbejdspartner, når det gælder kørselsopgaver.

Edelskov Bus A/S er altid det rigtige valg, når du skal forkæle kunder eller medarbejdere. Vi tilbyder den helt rigtige bustype til dine ønsker og behov; alt fra limousine, VIP-bus, konferencebus til den lille minibus.

Et stort antal samarbejdspartnere i hele landet hjælper os til at give dig, din virksomhed og dine gæster en oplevelse udover det sædvanlige – ikke mindst til konkurrencedygtige priser.

Vores erfarne medarbejdere vil til hver en tid være behjælpelige med inspiration og vejledning, således arrangementet bliver både spændende og interessant. Vi sørger gerne for forplejning og guideservice i bussen eller booker restaurantbesøg, entrébilletter, færgeoverfarter eller hvad du måtte ønske.

Når du bestiller et arrangement hos Edelskov Bus A/S, er du sikret en korrekt og personlig håndtering af ordren. Med et moderne bookingsystem og engagerede medarbejdere behandler vi ordren med største omhu og præcision, uanset størrelsen på opgaven.

Skal I til fagmesse rundt omkring i landet, står vi gerne for transporten.

Fagmesser er et godt forum at træffe nuværende og nye forretningsforbindelser og blive informeret om de nyeste trends i udviklingen på markedet.

Vi tilbyder forskellige bustyper; alt fra minibusser til eksklusive VIP busser og udarbejder i samarbejde med jer løsningsforslag til transporten.

Er I mange medarbejdere, der skal afsted kan det være fordelagtigt at tilrettelægge en fast rute fra jeres virksomhed til messen med opsamling forskellige strategiske steder, eventuelt til en fast billetpris pr. person.

Er der derimod kunder, som skal forkæles lidt ekstra, kan vi tilbyde eksklusiv VIP kørsel med moderne og luksuriøse konferencebusser med alt tænkeligt komfortudstyr. For os er ingen opgave for stor eller lille.

Gennem mange år har vi håndteret meget store og komplekse kørselsopgaver for et stort antal erhvervskunder og offentlige institutioner i hele Danmark, og kan derfor trække på erfaring og know how som kun få busselskaber her i landet.

Edelskov Bus A/S er altid din seriøse og erfarne samarbejdspartner, når det gælder kørselsopgaver.

Edelskov Bus A/S er altid det rigtige valg, når behovet er en individuel busrejse til udlandet.

I samarbejde med Edelskov Grupperejser, der ofte arrangerer ture rundt i Europa kan vi give dig en oplevelse udover det sædvanlige – ikke mindst til konkurrencedygtige priser. Vores erfarne medarbejdere vil til hver en tid være behjælpelige med inspiration og vejledning, således rejsen bliver både spændende og interessant. Vi sørger gerne for forplejning og guideservice i bussen eller booker restaurantbesøg, entrébilletter, færgeoverfarter eller hvad du måtte ønske.

Når du bestiller et arrangement hos Edelskov Bus A/S, er du sikret en korrekt og personlig håndtering af ordren. Med et moderne bookingsystem og engagerede medarbejdere behandler vi ordren med største omhu og præcision, uanset størrelsen på opgaven.

Edelskov Grupperejser tilbyder løbende udlandsrejser til europæiske seværdigheder. Lad dig inspirere af nedenstående link til spændende oplevelser. For personlig henvendelse og yderligere information, er du velkommen til at kontakte rejseleder Hans Hansen på telefon
+45 3018 9440 eller via email: hjh@hansen.mail.dk

Edelskov Bus A/S udfører hver dag skole og institutionskørsel for en række kommuner og offentlige institutioner.

Vi kan tilbyde skolebusser fra 9 – 54 personer. Vores erfarne chauffører har godt kendskab til denne type kørselsopgaver.

Edelskov Bus A/S er en seriøs samarbejdpartner, når det gælder professionel persontransport og din sikkerhed for høj kvalitet og præcision.

Med et moderne bookingsystem og engagerede medarbejdere bliver din ordre behandlet med største omhu og præcision, uanset størrelsen på opgaven.

Edelskov Bus A/S er altid det rigtige valg, når behovet er en individuel sightseeing med bus. Vi tilbyder forskellige bustype til dine ønsker og behov.

Vi samarbejder med Turistførerforeningen Guides.dk og lokale turistkontorer rundt om i landet og kan dermed yde en optimal guideservice på sightseeingture. Alle guider er autoriserede og veluddannede, og vi kan næsten mestre at tilbyde guideservice på alle sprog. Kontakt vores erfarne medarbejdere, og de vil være behjælpelige med inspiration og vejledning, således turen bliver spændende og interessant.

Når du bestiller en sightsseing hos Edelskov Bus A/S, er du sikret en korrekt og personlig håndtering af ordren. Med et moderne bookingsystem og engagerede medarbejdere behandler vi ordren med største omhu og præcision, uanset størrelsen på opgaven.

Edelskov Bus A/S udfører hver dag og nat, et stort antal transfer-kørsler over kortere eller længere afstande. Vi kan altid tilbyde den helt rigtige bustype til dine ønsker og behov.

Når du bestiller en Edelskov bus, garanterer vi en korrekt og personlig håndtering af din ordre. Vores erfarne medarbejdere er behjælpelige med inspiration og vejledning, således kørselsopgaver bliver løst på bedste måde.

Med et moderne bookingsystem og engagarede medarbejdere bliver din ordre behandlet med største omhu og præcision, uanset størrelsen på opgaven.

FÅ ET TILBUD PÅ BUSKØRSEL I DAG – RING 7011 1600