Om Edelskov Bus A/S

_____

Edelskov Bus A/S er Danmarks ældste og mest erfarne busselskab, og vi løser alle slags kørselsopgaver, uanset om det er små eller store grupper, der skal afsted.

Hos os arbejder vi som regel med hele turarrangementet fra start til slut og vil derfor kunne være behjælpelige med planlægning og service ud over selve buskørslen. – Eksempelvis guider, skiltning, help desk, turforslag og logistik – eller måske blot idéforslag til en god restaurant til dine gæster.

Vi har mange faste partnerskaber med både private og offentlige virksomheder, der har brug for sikkerhed og præcision uden at skulle planlægge forfra hver gang. Der er derfor altid søde og erfarne medarbejdere parat til at hjælpe dig, når du ringer, og som din garanti for, at alt forløber planmæssigt, når det går løs.

Vi har et stort ansvar, hver gang vi tager imod dine gæster, og vi forlanger derfor busser og chauffører i en klasse for sig, ikke mindst når det gælder sikkerhedsstandarder og miljø.

I sidste ende handler alle gode busoplevelser om mennesker og engagement – derfor er der viljen til forskel, når du ringer til os.